Last minute kerstcadeaus! Voor man en vrouw

zondag, december 24, 2017

Heey! Vandaag laat ik jullie last minute kerstcadeaus zien, voor zowel mannen als vrouwen. Op heel veel plaatsen is het vandaag koopzondag, dus je hebt mooi de kans om nog de laatste cadeaus in huis te halen. Heb je geen idee wat je moet kopen? Hier heb ik twee tips!

Vrouwen

Als eerst dit hele leuke geschenksetje van Beauty Kitchen. In het setje zit een Facial Moisture Cream, Natural Cream Cleanser en een Aroma Facial Concentrate. De producten werken allemaal heel fijn, ze zijn makkelijk aan te brengen en maken mijn huid heel zacht! Deze producten verzorgen je huid heel goed, wat heel fijn is met dit koude weer. Het tasje ziet er heel leuk uit. Ook is dit setje heel voordelig! Want de waarde van de producten samen is €68,- en je betaalt voor het setje €50,-

Informatie:

Handgemaakte toilettasjes met daarin Abyssinian Oil huidverzorging, gemaakt van unieke materialen! Restjes Tartan stof uit de werkplaats van de oudste Schotse kiltmakers ter wereld. Alle toilettasjes zijn uniek: geen twee zijn hetzelfde!

In het tasje zitten drie topproducten uit de Abyssinian Oil serie van Beauty Kitchen: Facial Cleansing Balm, Aroma Facial Concentrate en Facial Moisture Cream (elk 50 ml) voor alle huidtypen en perfect als cadeau voor beautyfanaten!

Abyssinian Oil Daily Skincare Heroes: €50,- te koop bij Holland&Barrett

Mannen
Heb je geen idee wat je nou voor je vriend/broer/vader moet kopen? Ik heb een hele leuke tip! Kruidvat heeft een nieuwe geur uit de Master Perfumer collectie voor mannen. Alleen de verpakking al van de Master Perfumer collectie vind ik prachtig! Het is een heerlijke geur die denk ik heel veel mannen wel lekker vinden. Het is echt een mannelijke frisse geur.

Informatie:

Een nieuwe variant in The Master Perfumer family van Kruidvat! Red Oak N°27 Eau De Toilette is een geur met ingrediënten van de hoogste kwaliteiten. Het parfum is mannelijk, sensueel en zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Laat je verleiden door een sensuele mix van bergamot, lavendel en vetiverolie. Een uitdagende combinatie die betovert, omarmt en een zwoele sensatie achterlaat. Wereldberoemde parfumeurs hebben de hoogste kwaliteit ingrediënten samengebracht om The Master Perfumer Red Oak N°27 te ontwikkelen. Het parfum is alsmaar verfijnd tot de perfecte samenstelling daar was.

De frisse, zuivere geur van lavendel prikkelt de zintuigen. Dit verleidelijke aroma wordt gevolgd door de zoete, grondige geur van vetiverolie een olie afkomstig van het tropische grassoort vetiveria zizanioides dat een houtige geur afgeeft. De vetiverolie laat zich uitstekend combineren met de friszoete tonen van bergamot. Deze mix geeft het parfum een warme toon en neemt je mee in een sensuele ervaring.

Kruidvat The Master Perfumer Red Oak N°27 100 ml: €7,99 te koop bij Kruidvat

Fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Liefs!

You Might Also Like

0 reacties